FVU-engelsk

Er du i job eller jobsøgende?
Vil du gerne blive bedre til engelsk?

Så tilbyder GGUC FVU-engelsk.

FVU-engelsk bliver du bedre til

  • at forstå, hvad andre siger til dig på engelsk
  • at tale engelsk med kolleger eller kunder
  • at skrive engelske tekster

Vi tager udgangspunkt i de arbejdsopgaver, du gerne vil blive bedre til, og engelskundervisningen tilrettelægges efter dine ønsker og behov. Vi arbejder med materialer og problemer, som du møder i din konkrete jobfunktion og i din dagligdag.

Trin

FVU-engelsk er delt i 4 trin. På hvert trin er der mellem 20 og 30 timers undervisning.

GGUC hjælper dig med at finde det trin, som passer bedst til dig.

Prøve

Gennemfører du minimum 85 procent af undervisningen på et trin, kan du få et bevis på din deltagelse.

Trin 1, 2 og 3 kan afsluttes med en bedømmelse.

Trin 4 kan afsluttes med en lokalt stillet prøve.

Prøve og bedømmelser er et tilbud.

Sådan kommer du i gang med FVU-engelsk

Vil du deltage i FVU-engelsk, skal du være i job eller jobsøgende. Tal med din arbejdsplads eller GGUC om dine muligheder for at deltage i undervisningen.

Økonomi

Undervisning og prøver er gratis.

Du kan søge om Statens Voksenuddannelsesstøtte (SVU), når du deltager i FVU i arbejdstiden. SVU erstatter løn, så du kan deltage i undervisningen i arbejdstiden.

Hvor og hvornår?

 

Du kan få undervisning i GGUC’s lokaler i Billund, Give og Grindsted eller på din virksomhed.

I kursusoversigt kan du se vores hold i Give, Grindsted og Billund.

Kursusoversigt

Tilmelding

Kontakt GGUC
Sidsel Mørch Pedersen
Sidsel Mørch Pedersen
Agnethe 2016
Agnethe Gammelgård Jensen

”GGUC has constantly been developing their Danish language services to the employees and spouses of the LEGO Group to a very satisfying level. The offered timeslots for joining the Danish lessons and how the lessons can be combined with both classroom lessons and online classroom lessons makes it much easier for our employees and spouses to schedule the Danish training around their work and private life.”

Anne Terp Knudsen

LEGO A/S

”Jobcenter Billund har været rigtig godt tilfreds med samarbejdet med GGUC og oplever, at GGUC har været fleksible i forhold til ønsker fra virksomhed. Det kan klart anbefales at flytte danskundervisningen ud på virksomheden til et større projekt, da det giver god værdi for virksomhed, borgere og kommune.”

Jobcenter Billund

“Der har under hele forløbet været et rigtig godt samarbejde og tæt kontakt Sprogskolen og Sanistål i mellem, vi har værdsat Sprogskolens egenskaber til at udvikle sproget ved vores nye kollegaer, vi kan høre sproget udvikler sig og forståelsen bliver bedre dag for dag.”

Bodil Egsgaard Nielsen

Sanistål A/S

”Jeg har i cirka et år modtaget eneundervisning af GGUC for at styrke mine danskkundskaber. For mig er det den perfekte mulighed for at kombinere arbejde og sproglæring. Lærerne er fleksible, super venlige og altid hjælpsomme. Læringsindholdet er interessant og optimalt tilpasset til mit tempo. Jeg vil til hver en tid anbefale GGUC til andre.”

Tim Warmeling

Adm. Direktør, Schmitz-Cargobull