FVU-digital

På FVU-digital lærer du at bruge de it-værktøjer, du anvender til daglig og på jobbet.

 

Trin

trin 1 kommer du i gang med at bruge pc, iPad eller andre it-værktøjer. Du lærer at arbejde i forskellige programmer med skærm, mus og tastatur. På trin 1 bliver du fortrolig med at bruge it på jobbet. Du arbejder med den slags opgaver, du skal løse til daglig. Fx kan du lære at besvare mails, søge informationer og arbejde sikkert med persondata.

trin 2 får du mere erfaring med at løse arbejdsopgaver ved hjælp af it. Du lærer at hente og redigere, gemme og vedhæfte filer. Du lærer virksomhedens it-værktøjer og -systemer bedre at kende. Fx lærer du at finde og bruge information fra databaser, internettet eller virksomhedens intranet. Du kan dele viden og opgaver med kolleger ved hjælp af it og evt. benytte selvbetjening på offentlige hjemmesider.

trin 3 bliver du rutineret i at arbejde digitalt. Du bruger it til at løse dine opgaver i virksomhedens produktion eller administration, og når du samarbejder med kolleger. På trin 3 tænker du måske ikke længere så meget over, at du bruger it. Fx planlægger du dit arbejde digitalt i virksomhedens kalender- og mailprogram.

Du er fortrolig med at dele filer og information med kolleger og andre, som du samarbejder med i dit job. Endelig har du mod på selv at eksperimentere med, hvordan apps og programmer fungerer.

”GGUC has constantly been developing their Danish language services to the employees and spouses of the LEGO Group to a very satisfying level. The offered timeslots for joining the Danish lessons and how the lessons can be combined with both classroom lessons and online classroom lessons makes it much easier for our employees and spouses to schedule the Danish training around their work and private life.”

Anne Terp Knudsen

LEGO A/S

”Jobcenter Billund har været rigtig godt tilfreds med samarbejdet med GGUC og oplever, at GGUC har været fleksible i forhold til ønsker fra virksomhed. Det kan klart anbefales at flytte danskundervisningen ud på virksomheden til et større projekt, da det giver god værdi for virksomhed, borgere og kommune.”

Jobcenter Billund

“Der har under hele forløbet været et rigtig godt samarbejde og tæt kontakt Sprogskolen og Sanistål i mellem, vi har værdsat Sprogskolens egenskaber til at udvikle sproget ved vores nye kollegaer, vi kan høre sproget udvikler sig og forståelsen bliver bedre dag for dag.”

Bodil Egsgaard Nielsen

Sanistål A/S

”Jeg har i cirka et år modtaget eneundervisning af GGUC for at styrke mine danskkundskaber. For mig er det den perfekte mulighed for at kombinere arbejde og sproglæring. Lærerne er fleksible, super venlige og altid hjælpsomme. Læringsindholdet er interessant og optimalt tilpasset til mit tempo. Jeg vil til hver en tid anbefale GGUC til andre.”

Tim Warmeling

Adm. Direktør, Schmitz-Cargobull