FVU-digital

Er du i job eller jobsøgende?

Vil du gerne blive bedre til at bruge de it-værktøjer, du anvender til daglig og på jobbet?

Så tilbyder GGUC FVU-digital.

Trin

FVU-digital er delt i 3 trin. På hvert trin er der mellem 20 og 30 timers undervisning.

GGUC hjælper dig med at finde det trin, som passer bedst til dig.

Indhold

trin 1 kommer du i gang med at bruge pc, iPad eller andre it-værktøjer. Du lærer at arbejde i forskellige programmer med skærm, mus og tastatur. På trin 1 bliver du fortrolig med at bruge it på jobbet. Du arbejder med den slags opgaver, du skal løse til daglig. Fx kan du lære at besvare mails, søge informationer og arbejde sikkert med persondata.

trin 2 får du mere erfaring med at løse arbejdsopgaver ved hjælp af it. Du lærer at hente og redigere, gemme og vedhæfte filer. Du lærer virksomhedens it-værktøjer og -systemer bedre at kende. Fx lærer du at finde og bruge information fra databaser, internettet eller virksomhedens intranet. Du kan dele viden og opgaver med kolleger ved hjælp af it og evt. benytte selvbetjening på offentlige hjemmesider.

trin 3 bliver du rutineret i at arbejde digitalt. Du bruger it til at løse dine opgaver i virksomhedens produktion eller administration, og når du samarbejder med kolleger. På trin 3 tænker du måske ikke længere så meget over, at du bruger it. Fx planlægger du dit arbejde digitalt i virksomhedens kalender- og mailprogram.

Du er fortrolig med at dele filer og information med kolleger og andre, som du samarbejder med i dit job. Endelig har du mod på selv at eksperimentere med, hvordan apps og programmer fungerer.

Prøve

Gennemfører du minimum 85 procent af undervisningen på et trin, kan du få et bevis på din deltagelse.

Trin 1 og 2 kan afsluttes med en bedømmelse.

Trin 3 kan afsluttes med en lokalt stillet prøve.

Prøve og bedømmelser er et tilbud.

Sådan kommer du i gang med FVU-digital

Vil du deltage i FVU-digital, skal du være i job eller jobsøgende. Tal med din arbejdsplads eller GGUC om dine muligheder for at deltage i undervisningen.

Økonomi

Undervisning og prøver er gratis.

Du kan søge om Statens Voksenuddannelsesstøtte (SVU), når du deltager i FVU i arbejdstiden. SVU erstatter løn, så du kan deltage i undervisningen i arbejdstiden.

Hvor og hvornår?

Du kan få undervisning i GGUC’s lokaler i Billund, Give og Grindsted eller på din virksomhed.

Kursusoversigt

Tilmelding

Kontakt din virksomhed eller GGUC